fbpx
16
jul

De BBQ boot is een nieuw concept dat sinds een relatief korte tijd enorm in populariteit aan het toenemen is. Stel je de unieke combinatie van een BBQ en varen op een bootje eens voor. Is dat niet iets wat iedereen prachtig vindt om te doen? Vandaar waarschijnlijk ook dat er momenteel zoveel vraag naar is. Een belevenis als deze wil het liefst niemand missen.

Wat is een BBQ boot?

barbecue bootEen BBQ boot is een boot waarop een houtskool BBQ aanwezig is. Zo is het mogelijk om een unieke combinatie van varen op de Linge en BBQ’en mogelijk te maken. Twee activiteiten die normaal gesproken los van elkaar worden gedaan. Door deze echter te combineren, ontstaat er een activiteit die nog veel aantrekkelijker is geworden. Los houdt men over het algemeen al van beide activiteiten. Laat staan wanneer je ze ook nog eens met elkaar combineert.

Zie je jezelf al zitten met je partner, familie en/of vrienden? Een koud drankje in de hand, een lekker stuk vlees op de BBQ. Je hebt op de BBQ boot alles wat je je op dat moment maar kunt wensen.

Bootje varen met BBQ voor iedereen

Een bootje varen met BBQ is echt iets wat bijna 100% van de mensen leuk vindt om te doen. Er zijn verschillende punten die een BBQ boot zo aantrekkelijk maken. Zeker wanneer je kiest voor een van de bootjes van BBQ-Betuwe. Je ervaart dan namelijk de volgende voordelen:

 • Varen door uniek natuurgebied
  Een bootje varen met BBQ doe je bij ons door een uniek natuurgebied. Varen op de Linge is iets wat je niet snel gaat vergeten. Deze langste rivier van Nederland heeft op verschillende manieren iets unieks te bieden. Zo ontdek je al snel dat de natuur op verschillende plekken erg prachtig kan zijn. Je kijkt je ogen uit. Het is al met al een ervaring waar je nog lang goede herinneringen aan overhoudt. Zeker wanneer je ze meemaakt met mensen waarmee je het erg goed kan vinden.
 • Inclusief volledig BBQ arrangement
  Verder word je ook voorzien van een volledig BBQ arrangement. Zoals al eerder aangegeven is er dus een BBQ aanwezig op de boot. Dit betreft een houtskool BBQ. Deze maakt het dus mogelijk om volledig op je eigen tempo te BBQ’en. Om het je vervolgens nóg makkelijker te maken, kun je kiezen uit verschillende BBQ arrangementen. Je hebt dan in één klap alles wat je nodig hebt om de BBQ mogelijk te maken. Aan het meenemen van eten en drinken hoef je niet eens meer te denken. Qua arrangementen heb je de keuze uit het standaard arrangement, een ‘Deluxe’ optie en een halal arrangement.
 • Makkelijk bereikbare BBQ boot
  Ook niet geheel onbelangrijk is het feit dat de BBQ boot zeer makkelijk bereikbaar is. We hebben er namelijk speciaal voor gekozen om een instaplocatie nabij de A2 te kiezen. Zo duurt het nooit lang alvorens je op de juiste locatie bent aanbeland. Zelfs niet wanneer je van iets verder uit de omgeving moet komen. Een belangrijke factor voor een leuk uitstapje. Uiteindelijk wil niemand natuurlijk te lang in de auto zitten wanneer je een uitje hebt gepland. Bij een bootje varen met BBQ op de Linge hoef je hier dus niet bang voor te zijn.
 • Met overkapping
  Daarnaast is er op de BBQ boot een gedeeltelijke overkapping aanwezig in de vorm van een parasol. Het komt namelijk nog weleens voor dat de zon flink schijnt. In principe natuurlijk geen probleem, maar we kunnen ons voorstellen dat je het soms misschien te warm krijgt. Het is dan een fijne gedachte om te weten dat er altijd een parasol aanwezig is om bescherming tegen de zon te bieden. En zelfs als het even kortstondig dreigt te gaan regenen, kun je in ieder geval droog zitten. Al met al ontbreekt het op de BBQ boot zelf dus nergens aan. Je hebt alle middelen tot je beschikking om er een prachtige dag van te maken.
 • Geschikt voor écht iedereen
  Een bootje varen met BBQ is ook écht voor iedereen bedoeld. Het komt geregeld voor dat men als gezin, vriendengroep of zelfs hele familie langskomt om met de BBQ boot op pad te gaan. Echter is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om er een romantisch uitje van te maken. Bijvoorbeeld door met je vriend(in) of partner een stukje te gaan varen. Er is hoe dan ook sprake van een ideale setting om een heerlijke dag te beleven. Er gaat maar weinig boven varen in de natuur op een privébootje. En al helemaal wanneer je daar ook nog een lekker drankje en een hapje op de BBQ aan toevoegt.
  barbecue boot

Boek eenvoudig jouw BBQ boot

Is de BBQ boot iets wat jou op dit moment zeer aanspreekt? En heb je al één of meerdere mensen in je hoofd waarmee je dit graag een keer zou willen proberen? Dan is dit een mooi moment om daad bij het woord te voegen. Boek via de kalender heel eenvoudig een geschikte dag om met de BBQ boot op pad te gaan.

De boottocht duurt in totaal 2,5 uur. Daarbij is er dus een uitgebreid arrangement dat samen met de BBQ geleverd wordt. Zo is het mogelijk om in één klap alles te boeken wat je op de BBQ boot nodig gaat hebben. Binnen de kortste keren bevind je je al op de boot en gaat het genieten beginnen. Een toptijd met jouw partner, vrienden of familieleden is gegarandeerd!