fbpx

Je uitje op één van onze bbq boten annuleren of verplaatsen kan om allerlei redenen voorkomen. Bij BBQ-Betuwe zijn we hier flexibel in. Je kunt je boeking op een bbq donut altijd verplaatsen mits dit 24 uur van te voren aangegeven is. Annuleer je binnen 24 uur? Dan moeten de kosten voor het vlees betaald worden. Deze kosten staan in de algemene voorwaarden vermeld.

Let op dit geldt niet voor boekingen op zondag. Boekingen op zondag moeten 48 uur van te voren worden geannuleerd.

Het is niet mogelijk om je geld terug te krijgen. Wij geven je een coupon waarmee je dezelfde boeking opnieuw zelf kunt plaatsen. Of we verplaatsen de boeking naar een andere datum voor je. 

Annuleringen of verplaatsingen worden alleen schriftelijke via WhatsApp behandeld. Geef het volgende aan:

 

Je naam

De datum waarop je geboekt hebt

Of je wilt annuleren of verplaatsen. Bij verplaatsen geef je ook een beschikbare datum door die je wilt. Je hoeft geen reden te vermelden.

Stuur een bericht naar: ‪+31850470195‬.

 

Slecht weer


Ook bij slecht weer gelden dezelfde regelen. Het is natuurlijk niet fijn om in de regenen of onweer op een bbq boot te zitten. Jullie zijn zelf verantwoordelijk om dit in de gaten te houden.

 

BBQ-Betuwe behoudt zich het recht om een boeking te annuleren ongeacht de reden en de kosten door te berekenen. Dit zullen wij alleen doen in extreme gevallen zoals bijvoorbeeld onweer.