fbpx
15
jul

Varen is iets wat bijna iedereen van nature graag doet. Er gaat maar weinig boven een periode lang helemaal tot rust komen op een boot je in de rivier. Bijvoorbeeld in een romantische setting met je vriend(in) of partner. Of gewoon heel gezellig met familie, vrienden of collega’s. Wat varen op de Linge helemaal afmaakt, is het feit dat je dit doet terwijl je BBQ’t. Een absolute droomcombinatie!

Waarom varen op de Linge?

Er zijn verschillende redenen om voor een boottochtje op de Linge te kiezen. Al met al zijn het vooral de volgende punten die er bovenuit springen:

Prachtige natuur

De Linge is de langste rivier van Nederland. Hierdoor heb je een groot stuk natuur tot je beschikking, waar je probleemloos doorheen vaart. Zo ga je onderweg van alles tegenkomen. Een geweldig uitje voor iedereen die graag een plekje voor zichzelf heeft in de vrije natuur. Op jouw boot komt niemand je verder nog storen.

Inclusief uitgebreid arrangement

Daarbij is het natuurlijk een groot pluspunt dat de boottocht inclusief uitgebreid arrangement komt. BBQ’en op een boot is iets waar velen al een tijdje van dromen. Met varen op de Linge is dit in één klap mogelijk. Je kunt kiezen uit het standaardarrangement, de ‘Deluxe’ versie en een halal arrangement. Zo neem je precies mee op de boot waar je zelf behoefte aan hebt tegen een betaalbare prijs. Beter dan dat gaat het niet worden! Bekijk alle arrangementen hier.

Ultieme rust

Er gaat niets boven de rust die je ervaart met een boottochtje op de Linge. Zo is de natuur van zichzelf natuurlijk al een vrij rustige omgeving. Het enige wat je in je omgeving tegenkomt, zijn bomen, struiken, bloemen en dieren. Daarbij is het extra fijn dat de boot is uitgerust met een elektrische motor. Hierdoor hoef je dus niet bang te zijn voor een continu aanwezig geluid van de motor. In plaats daarvan verplaats je je heerlijk rustig over het water.

Makkelijk bereikbaar

Tot slot is de instaplocatie van de boot heel makkelijk bereikbaar. Pal naast de A2 gelegen kun je van ver komen en toch redelijk snel al op locatie zijn. Vandaar ook dat men uit het hele land komt om varen op de Linge een keer mee te maken. Gezien je dit dus in combinatie met BBQ’en doet, is het een uitje dat gerust een hele middag of avond in beslag neemt. Gezien de toplocatie ben je daarna ook gewoon snel weer thuis. Ideaal! Je kunt hier zien waar onze opstaplocatie is.

Op de Linge varen voor iedereen

Op de Linge varen is iets voor iedereen. Wij kijken er dan ook naar uit om je binnenkort in een van onze bootjes te ontvangen. Kies een van de arrangementen uit en het genieten kan beginnen. Op de Linge varen terwijl je tegelijkertijd BBQ’t is iets wat nog maar weinig mensen hebben gedaan. De kans is dan ook groot dat je na de eerste keer terug wilt komen. Vertel achteraf aan vrienden en familie hoe leuk het was en doe het binnen de kortste keren met een ander groepje gewoon nog een keer!